AVG

AVG

★★★★★
★★★★★
8.7
 • Path
  Ervaren bedrijf
 • Path
  Duidelijk interface

Over AVG

AVG Antivirus software hoort bij de lijst van beste beveiligingsoplossingen die op de markt beschikbaar is. AVG is een internationaal gevestigd en populair merk dat in 1991 in Tsjechië haar deuren opende. Het biedt bescherming tegen schadelijke software, zoals malware, virussen, spyware, adware en andere bedreigingen. AVG biedt real-time bescherming en zorgt ervoor dat de virus database altijd up-to-date is door middel van automatische updates. AVG biedt daarnaast ook extra beveiligingsfuncties, zoals e-mailbescherming, firewall-beveiliging en bescherming tegen identiteitsdiefstal. AVG is gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor zowel Windows- als Mac-besturingssystemen.

Real-time bescherming

Een van de grootste voordelen van AVG Antivirus is dat het real-time bescherming biedt. Dit betekent dat het programma in staat is om bedreigingen te detecteren en te blokkeren voordat ze uw systeem binnendringen. AVG Antivirus voert regelmatig updates uit om ervoor te zorgen dat u altijd beschermd bent tegen de nieuwste bedreigingen.

E-mail bescherming

Naast real-time bescherming biedt AVG Antivirus ook e-mailbeveiliging. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat u geen schadelijke e-mails ontvangt die uw systeem kunnen beschadigen. AVG Antivirus scant uw inkomende e-mails op virussen, phishing-aanvallen en andere bedreigingen en blokkeert deze voordat ze u bereiken.

Firewall

Firewall-beveiliging is een belangrijke functie van AVG Antivirus. Een firewall beschermt uw computer tegen aanvallen van buitenaf en zorgt ervoor dat ongeautoriseerde toegang tot uw systeem wordt geblokkeerd. AVG Antivirus biedt een uitgebreide firewall-beveiliging die uw systeem beschermt tegen ongeautoriseerde toegang, netwerkscanning en andere bedreigingen.

Identiteit bescherming

Identiteitsdiefstal is een groeiend probleem op het internet. AVG Antivirus beschermt u tegen dit soort bedreigingen door uw persoonlijke gegevens te encrypten en te beschermen. Het programma biedt ook extra beveiliging voor uw online bankieren en winkelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig zijn.

Gebruiksgemak

AVG Antivirus is een zeer gebruiksvriendelijk programma. Het heeft een heldere en eenvoudige interface die gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor degenen die niet bekend zijn met computerbeveiliging. Het programma is zeer snel en zal uw systeem niet vertragen, zodat u zonder problemen kunt werken.

AVG
★★★★★
★★★★★
8.7
 • Path
  Ervaren bedrijf
 • Path
  Duidelijk interface
AVG AntiVirus FREE AVG Internet Security voor 1 apparaat AVG Internet Security voor 10 apparaten AVG Ultimate
Bescherming tegen virussen Path Path Path Path
Bescherming tegen malware Path Path Path Path
Bescherming tegen ransomware Path Path Path Path
wifi-netwerk beveiliging Path Path Path
Nepsite en onveilige website bescherming Path Path Path
Computer opslag optimalisatie Path
Biedt VPN aan Path
Blokkeert tracking van online adverteerders Path
Prijs
Jaarlijks €0,00
Jaarlijks €58,99
Jaarlijks €93,99
Jaarlijks €122,99