Norton

Norton

★★★★★
★★★★★
9.6
 • Path
  Ervaren bedrijf
 • Path
  Uitstekende algemene scanner

Over Norton antivirus

Het Norton antivirus programma is opgericht door Peter Norton in 1991 en is een betrouwbaar bedrijf met veel ervaring in de cybersecurity. Er zijn veel antivirusprogramma’s op de markt, maar Norton behoort wel tot de top als het gaat om het beschermen van uw computer tegen virussen en andere malware. Door het Norton antivirus programma te gebruiken, kunt u zich gerust voelen dat uw computer veilig is. Het Norton antivirus programma biedt een 60 dagen durende niet-goed-geld-terug garantie, zodat u genoeg tijd heeft om een goede indruk van het programma te vormen. Norton biedt uitstekende bescherming tegen virussen, malware en andere schadelijke software. Het Norton antivirus programma scant continu uw computer op zoek naar bedreigingen en blokkeert deze voordat ze uw systeem kunnen binnendringen. Dit is belangrijk omdat virussen en malware uw computer kunnen beschadigen en uw persoonlijke gegevens kunnen stelen.

Gebruiksgemak

Het Norton antivirus programma is gemakkelijk te gebruiken. De software is intuïtief en eenvoudig te navigeren, zodat u snel toegang heeft tot alle functies en instellingen die u nodig heeft. Hierdoor hoeft u niet veel tijd te besteden om de software onder de knie te krijgen en wordt de drempel lager om uw computer te beschermen met Norton. Bovendien biedt Norton duidelijke en eenvoudig te volgen instructies voor het installeren en gebruiken van de software, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het instellen ervan.

Andere diensten

Het Norton antivirus programma biedt ook andere handige functies aan, zoals een firewall om uw computer te beschermen tegen online bedreigingen, een wachtwoordmanager om al uw wachtwoorden op te slaan en te beheren en een privacytool om u te helpen uw persoonlijke gegevens te beschermen. Dit alles betekent dat het Norton antivirus programma niet alleen uw computer beschermt, maar ook u helpt om uw online activiteiten veilig te houden.

Klantenservice

De Norton klantenservice is uitstekend. Als u vragen of problemen heeft met de software, kunt u gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice om hulp te krijgen. Zij zullen u graag helpen om uw problemen op te lossen, zodat u weer aan de slag kunt met het beschermen van uw computer.

Het logo van Norton
Norton
★★★★★
★★★★★
9.6
 • Path
  Ervaren bedrijf
 • Path
  Uitstekende algemene scanner
Norton antivirus Plus Norton 360 Standard Norton 360 Deluxe Norton 360 Premium
Ondersteunt PC, Mac, tablets en telefoons Path Path Path Path
Bescherming voor 1 PC Path Path Path Path
Bescherming tot 5 PC's Path Path Path
Bescherming tot 10 PC's Path
Bescherming tegen virussen, malware, ransomware en hacking Path Path Path Path
VPN service Path Path Path
Dark web monitoring Path Path
Ouderlijk toezicht Path Path
Prijs
Jaarlijks €34,99
Jaarlijks €74,99
Jaarlijks €99,99
Jaarlijks €109,99

Norton antivirus aanschaffen via CoolBlue

CoolBlue biedt regelmatig goede deals aan. Hou vooral de Norton pagina in de gaten om het Norton antivirus programma voor een voordelige prijs aan te schaffen.