Avira

Avira

★★★★★
★★★★★
8.3
 • Path
  Lage impact op PC prestatie
 • Path
  Makkelijk interface

Over Avira

Avira is een uitstekend antivirusprogramma dat goede prestaties levert en veel beveiligingsfuncties biedt. Het is gebruiksvriendelijk en heeft een minimale impact op de prestaties van uw apparaat. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar antivirusprogramma om uw apparaat te beschermen tegen virussen, malware en andere bedreigingen, dan is Avira een topkeuze. Avira heeft een van de beste detectiesystemen in de branche. Het kan verschillende soorten schadelijke software detecteren en verwijderen, waaronder virussen, Trojaanse paarden, spyware, adware en ransomware. Het programma maakt gebruik van meerdere lagen beveiligingstechnologieën om uw apparaat veilig te houden.

Gebruiksgemak

Avira is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het programma heeft een intuïtief interface en is eenvoudig te gebruiken. Zelfs voor gebruikers zonder technische kennis. Avira biedt ook een uitgebreide online kennisbank, een community forum en technische ondersteuning via e-mail en telefoon.

Extra functies

Avira biedt niet alleen uitstekende antivirusbescherming, maar heeft ook extra beveiligingsfuncties zoals een firewall, bescherming tegen phishing en spam, en bescherming van uw online identiteit. Avira heeft ook een VPN-functie om uw online activiteiten te beveiligen en te beschermen tegen hackers en cybercriminelen.

Lage impact op de prestaties

Een van de belangrijkste redenen waarom Avira zo populair is, is de lage impact op de prestaties van uw apparaat. Het programma gebruikt weinig systeembronnen en heeft een minimale invloed op de snelheid van uw apparaat. Dit betekent dat u uw dagelijkse taken zonder vertraging kunt uitvoeren terwijl uw apparaat beschermd blijft tegen malware en andere bedreigingen.

Multi-platform

Avira is beschikbaar voor meerdere platforms, waaronder Windows, Mac, Android en iOS. Dit betekent dat u al uw apparaten kunt beschermen met hetzelfde antivirusprogramma en dat u uw licentie kunt gebruiken op meerdere apparaten.

Avira
★★★★★
★★★★★
8.3
 • Path
  Lage impact op PC prestatie
 • Path
  Makkelijk interface
Free Pro Internet security Prime
Real-time bescherming tegen virussen, malware en andere bedrijgingen Path Path Path Path
Bestandsversnipperaar Path Path Path Path
Geavanceerd bestandsversnipperaar Path
Klantenservice Path Path Path
Trackerverwijderaar Path Path Path
Datalek scan Path
PC prestatie optimalisatie tijdens gaming Path
Anoniem browsergebruik Path
Prijs

1 apparaat: €20,95 voor het eerst jaar, daarna €34,95

3 apparaten: €44,95

5 apparaten: €54,95

1 apparaat: €26,95 voor het eerst jaar, daarna €44,95

3 apparaten: €54,95

5 apparaten: €64,95

5 apparaten: €59,95 voor het eerst jaar, daarna €99,95

25 apparaten: €129,95