Bitdefender

Bitdefender

★★★★★
★★★★★
9.4
  • Path
    Lage impact op PC prestatie
  • Path
    Goede prijs/kwaliteit verhouding

Over Bitdefender

BitDefender is een van de meest bekende antivirusprogramma’s op de markt, en om goede redenen. Het biedt eersteklas bescherming tegen een breed scala aan digitale bedreigingen, waaronder virussen, spyware, malware en ransomware. De software gebruikt geavanceerde algoritmen en heuristieken om bedreigingen in realtime te detecteren en te verwijderen, zodat uw computer altijd beschermd is. BitDefender maakt gebruik van cloud-gebaseerde technologie om bedreigingen te identificeren en te blokkeren, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd beschermd bent tegen de nieuwste bedreigingen. Naast de traditionele bescherming biedt BitDefender ook functies aan om u te beschermen tegen meer geavanceerde bedreigingen. Denk bijvoorbeeld aan ransomware, waarbij uw bestanden worden vergrendeld en u losgeld moet betalen om ze terug te krijgen. BitDefender biedt een functie genaamd Ransomware Remediation, die verdachte activiteiten onmiddellijk detecteert en stopt voordat uw bestanden kunnen worden versleuteld.

Een andere functie van BitDefender die het onderscheidt van andere antivirusprogramma’s is de Anti-Phishing-functie. Dit beschermt u tegen phishing-e-mails en andere soorten phishing-aanvallen, waarbij hackers proberen om uw persoonlijke gegevens te stelen door u te misleiden om op een link te klikken of een bijlage te openen. BitDefender herkent en blokkeert deze aanvallen voordat u de kans krijgt om ze te openen.

Ouderlijk toezicht

Ouderlijk toezicht is een handige functie voor ouders die hun kinderen willen beschermen tegen ongepaste inhoud op het internet. Met deze functie kunt u beperkingen instellen voor het gebruik van internet, evenals beperkingen voor bepaalde soorten inhoud. De VPN-functie is een ander voordeel, waarmee u uw internetverbinding kunt beveiligen wanneer u gebruikmaakt van openbare Wi-Fi-hotspots. Dit is vooral belangrijk voor gebruikers die vaak onderweg zijn en hun gegevens willen beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Updates

BitDefender biedt ook regelmatig software-updates en beveiligingspatches om ervoor te zorgen dat u altijd beschermd bent tegen de nieuwste bedreigingen. Het bedrijf heeft een toegewijd team van specialisten dat zich bezighoudt met het identificeren van nieuwe bedreigingen en het ontwikkelen van oplossingen om deze bedreigingen te bestrijden. Dit betekent dat u altijd de nieuwste en meest effectieve bescherming heeft tegen digitale bedreigingen.

Klantenservice

BitDefender biedt ook uitstekende klantenondersteuning aan. Het bedrijf heeft een team van experts beschikbaar om eventuele vragen of problemen te beantwoorden. Of u nu hulp nodig heeft bij het installeren van de software of vragen heeft over een bepaalde functie, het klantenserviceteam van BitDefender staat voor u klaar om u te helpen.

Al met al biedt BitDefender een uitstekend antivirusprogramma dat een breed scala aan bedreigingen kan detecteren en verwijderen, terwijl het vele extra functies biedt om uw computer te beschermen tegen geavanceerde bedreigingen. Het gebruiksgemak en de lage impact op de prestaties van uw computer maken het een aantrekkelijke optie voor zowel individuele gebruikers als bedrijven. En met regelmatige software-updates en uitstekende klantenondersteuning kunt u er zeker van zijn dat u altijd de nieuwste en meest effectieve beveiliging heeft. Kortom, BitDefender behoort zonder twijfel tot de beste antivirusprogramma’s op de markt.

Bitdefender
★★★★★
★★★★★
9.4
  • Path
    Lage impact op PC prestatie
  • Path
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
Antivirus plus Internet security Total security Premium security
Bescherming tot 3 apparaten Path Path Path Path
Bescherming tot 5 apparaten Path Path
Bescherming tot 10 apparaten Path
Ondersteunt Windows Path Path Path Path
Ondersteunt Windows, Mac, Android en iOS Path Path
Bescherming tegen virussen, malware, spyware en adware Path Path Path Path
Bescherming tegen ransomware Path Path Path Path
Ouderlijk toezicht Path Path Path
Privacy firewall Path Path Path
Apparaat optimizer Path
Prijs
Jaarlijks €39,99

Het eerste jaar kost €19,99

Jaarlijks €64,99

Het eerste jaar kost €29,99

Jaarlijks €84,99

Het eerste jaar kost €34,99

Jaarlijks €139,99

Het eerste jaar kost €59,99