CleanMyMac X

CleanMyMac X

★★★★★
★★★★★
9.7
 • Path
  Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Path
  Uitgebreide applicatie in een elegant ontwerp

Over CleanMyMac X

CleanMyMac X is een complete set opschoon- en productiviteitstools waarmee u uw Mac kunt opruimen, sneller maken en in goede staat kunt houden. Het programma biedt een uitgebreide set aan functionaliteiten waarmee u uw Mac kunt beschermen tegen allerlei soorten malware, virussen en andere bedreigingen. De prijswinnende applicatie is zo ontworpen dat uw Mac in een mum van tijd weer zo krachtig aanvoelt als toen hij uit de doos kwam. Het programma biedt talloze functies aan, terwijl het interface zeer gebruiksvriendelijk is. Een èchte aanrader voor Mac-gebruikers.

Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijkheid

Het installeren van de software kan zeer eenvoudig via de website van de ontwikkelaar, Macpaw. Omdat het een exclusief Mac programma is, kan CleanMyMac X ook via de ingebouwde App store worden geïnstalleerd. Hierdoor wordt de installatie van de software als zeer laagdrempelig aanschouwd. Let wel op dat er verschil zit tussen de App store variant en de variant gekocht via de website. De App store variant heeft namelijk minder functionaliteiten. Dit komt doordat applicaties via de App store minder rechten op de computer mogen hebben. Er wordt dus aangeraden om de applicatie via de site te downloaden.

Zodra het programma is geïnstalleerd, is het gebruik ervan zeer intuïtief en eenvoudig. Het interface is erg minimaal en elegant, waardoor het net lijkt alsof de software door Apple zelf is ontworpen. Het dashboard van CleanMyMac X is overzichtelijk en biedt duidelijke informatie over de status van uw Mac en eventuele problemen die moeten worden opgelost. Met slechts een paar klikken kunt u een diepe scan activeren, waardoor de volledige computer wordt gescand op virussen, malware en andere bedreigingen. Het programma biedt ook een uitgebreide set aan gereedschap om uw Mac op te schonen en te optimaliseren.

Complete bescherming tegen malware en virussen

CleanMyMac X biedt complete bescherming tegen malware en virussen. Het programma maakt gebruik van een geavanceerde malware-engine die voortdurend wordt bijgewerkt om de nieuwste bedreigingen te detecteren. Het programma kan uw Mac scannen op malware en andere bedreigingen en het biedt real-time bescherming om te voorkomen dat schadelijke software uw Mac infecteert.

Naast de malware-engine biedt CleanMyMac X ook bescherming tegen phishing-aanvallen en andere online bedreigingen. Het programma waarschuwt voor verdachte websites en andere online activiteiten die een bedreiging vormen voor de veiligheid van uw Mac.

Gratis versus betaald

De gratis versie van CleanMyMac X komt met dezelfde functionaliteiten als de betaalde versie. Echter is de gratis versie gelimiteerd in de hoeveelheid dat het programma mag verwerken bij sommige handelingen. Zo kan de opschoon service bijvoorbeeld tòt 500 MB opruimen en de malware scanner verwijderd niet daadwerkelijk een bedreiging, maar laat alleen zien hoeveel er zijn gevonden. De gratis variant kan dus het beste worden beschouwd als een proefversie. Zodra de gratis versie van CleanMyMac X wordt afgesloten, wordt er echter een link gedeeld naar de aankooppagina met korting op het product. Hiermee kan nog een kleine korting worden gepakt.

Schoonmaak en optimalisatie

CleanMyMac X biedt niet alleen bescherming tegen malware en virussen, maar het programma biedt ook talloze diensten om uw Mac schoon te maken en te optimaliseren. Het programma kan uw Mac scannen op onnodige bestanden en mappen die opslagruimte in beslag nemen en het kan ook dubbele bestanden en andere ongewenste items verwijderen. Het laat suggesties zien welke bestanden en applicaties verwijderd kunnen worden op basis van wanneer en hoe vaak deze zijn gebruikt. Zo wordt u optimaal geholpen in het vrijmaken van opslagruimte

Naast het opruimen van onnodige bestanden, kan CleanMyMac X ook de prestaties van de Mac verbeteren en updates van al uw applicaties bijhouden. Het programma kan de snelheid van uw Mac verbeteren door het geheugen vrij te maken en de systeeminstellingen te optimaliseren. Na elke handeling laat CleanMyMac X de cijfers zien over, bijvoorbeeld, de hoeveelheid vrijgemaakte opslagruimte en andere relevante informatie.

Updates en ondersteuning

Een ander voordeel van CleanMyMac X is de regelmatige updates en ondersteuning. Het programma wordt voortdurend bijgewerkt om de nieuwste bedreigingen te detecteren en te voorkomen. De ontwikkelaars van CleanMyMac X bieden uitstekende ondersteuning en staan klaar om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden.

CleanMyMac X
★★★★★
★★★★★
9.7
 • Path
  Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Path
  Uitgebreide applicatie in een elegant ontwerp
Gratis Abonnement Eenmalige aankoop
Bescherming tegen virussen, malware en andere bedreigingen Path Path Path
Update automatisch Path Path Path
Na aanschaf 30% korting op alle andere applicaties van de ontwikkelaar Path Path
50% korting op updates Path Path
Slimme diepe scan Path Path Path
Verwijdert rommel van uw systeem en maakt ruimte vrij Path Path Path
E-mailbeveiliging Path Path Path
Veilige prullenbak leger Path Path Path
Online privacy tool Path Path Path
Systeem optimalisatie Path Path Path
Automatische systeembeheerder Path Path Path
Deïnstalleer applicaties op een veilige manier Path Path Path
Software updater Path Path Path
Visuele opslagbeheerder Path Path Path
Toont oude, ongebruikte en grote bestanden Path Path Path
Veilige bestandsverwijderaar Path Path Path
Prijs
Jaarlijks €39,95

2 apparaten: €59,95

5 apparaten: €89,95

1 apparaat: €89,95

2 apparaat: €134,95

5 apparaat: €199,95

*Grote updates kosten extra geld

Slimme scan. Simpel en effectief

De slimme scan van CleanMyMac X doorzoekt de Mac en laat zien wat de kansen zijn. Vervolgens kunt u het programma de voorgestelde handelingen direct laten uitvoeren. Aan het eind ziet u hoeveel opslagcapaciteit u heeft gewonnen, welke schadelijke software is verwijderd en welke taken zijn uitgevoerd om de snelheid te verbeteren.

Nee. CleanMyMac X is een exclusief programma voor Mac computers. De uitgever focust exclusief op dit platform om de beste kwaliteit te leveren.

De gratis versie van CleanMyMac X bevat alle functionaliteiten die ook in de betaalde versie zitten. Echter zitten er restricties in hoe ver het programma mag gaan. Zo kan er bijvoorbeeld maar 500MB aan opslagruimte worden vrijgemaakt. In de praktijk is de gratis versie niet toereikend genoeg voor uw Mac apparaat. Echter is de betaalde versie is het geld meer dan waard!

Zodra een scan wordt gestart, kunt u alles doen in de tussentijd. Zodra de aanbevolen taken worden uitgevoerd, zullen alle actieve programma’s echter worden afgesloten. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken, want alle programma’s worden aan het eind van de taken weer direct opnieuw opgestart, inclusief alle openstaande internet browsers en tabbladen.