★★★★★
★★★★★
8.5
 • Path
  Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Path
  Extreem goed basispakket

Over McAfee

McAfee behoort tot één van de beste antivirus software op de markt vanwege de uitgebreide bescherming die het biedt, de gebruiksvriendelijke interface, de geavanceerde functies en de uitstekende klantenondersteuning. Als een van de meest gebruikte antivirusprogramma’s op de markt heeft McAfee een reputatie opgebouwd als betrouwbare en effectieve beveiligingssoftware. McAfee is een geweldige keuze voor zowel individuele gebruikers als bedrijven. In tegenstelling tot sommige antivirusprogramma’s die alleen bescherming bieden tegen virussen en malware, biedt McAfee bescherming tegen een breed scala aan bedreigingen, waaronder spyware, adware, phishing-pogingen en meer. Dit betekent dat gebruikers volledig beschermd zijn tegen alle mogelijke bedreigingen die ze tegen kunnen komen tijdens het surfen op het web.

Gebruiksgemak

Een ander belangrijk voordeel van McAfee is de gebruiksvriendelijke interface. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken, zelfs voor mensen die weinig ervaring hebben met antivirussoftware. Bovendien biedt het regelmatig updates en automatische scans, waardoor gebruikers altijd beschermd zijn tegen de nieuwste bedreigingen.

Extra functies

Naast de basisfuncties biedt McAfee ook geavanceerde functies, waaronder firewalls, ouderlijk toezicht en privacybescherming. Deze extra functies zijn vooral handig voor gezinnen en bedrijven die extra bescherming nodig hebben om hun kinderen of werknemers te beschermen tegen ongepaste inhoud of om gevoelige informatie te beschermen.

Zeer geschikt voor bedrijven

Een van de belangrijkste redenen waarom McAfee een uitstekende keuze is voor bedrijven, is de geavanceerde beheertools die het biedt. Met deze tools kunnen IT-beheerders de beveiliging van hun netwerk op afstand beheren en controleren, en ze kunnen de software gemakkelijk implementeren en beheren op meerdere apparaten. Dit maakt het een geweldige keuze voor bedrijven van elke omvang.

Klantenservice

Naast de geweldige functies biedt McAfee ook uitstekende klantenservice. Met een snelle reageertijd op eventuele vragen of problemen die zich voordoen, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat ze de hulp krijgen die ze nodig hebben om hun problemen op te lossen. Dit is vooral handig voor bedrijven die niet het personeel hebben om IT-problemen in-house op te lossen.

Betaalbaar

McAfee is daarnaast ook een uitstekende keuze vanwege de betaalbare prijzen. Hoewel het niet de goedkoopste antivirusprogramma’s op de markt is, is het nog steeds zeer betaalbaar en biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Het logo van mcafee
★★★★★
★★★★★
8.5
 • Path
  Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Path
  Extreem goed basispakket
Basis Standaard Plus Premium
Bescherming voor 1 apparaat Path Path Path Path
Bescherming tot 3 apparaten Path Path Path
Bescherming tot 5 apparaten Path Path
Bescherming tot 10 apparaten Path
Bescherming tegen virussen Path Path Path Path
Firewall Path Path Path Path
Identiteitstoezicht Path Path Path Path
Wachtwoordbeheer Path Path Path Path
Veilige bestandsversnipperaar Path Path Path Path
Webbeveiliging Path Path Path Path
Contact met beveiligingsexpert Path Path Path Path
Biedt VPN aan Path Path Path Path
Biedt bescherming aan op Windows-, Mac OS-, iOS- en Android Path Path Path Path
Ouderlijk toezicht Path
Prijs
Jaarlijks €85,95
Jaarlijks €95,95
Jaarlijks €109,95
Jaarlijks €119,95