Slimme scan. Simpel en effectief

De slimme scan van CleanMyMac X doorzoekt de Mac en laat zien wat de kansen zijn. Vervolgens kunt u het programma de voorgestelde handelingen direct laten uitvoeren. Aan het eind ziet u hoeveel opslagcapaciteit u heeft gewonnen, welke schadelijke software is verwijderd en welke taken zijn uitgevoerd om de snelheid te verbeteren.

Nee. CleanMyMac X is een exclusief programma voor Mac computers. De uitgever focust exclusief op dit platform om de beste kwaliteit te leveren.

De gratis versie van CleanMyMac X bevat alle functionaliteiten die ook in de betaalde versie zitten. Echter zitten er restricties in hoe ver het programma mag gaan. Zo kan er bijvoorbeeld maar 500MB aan opslagruimte worden vrijgemaakt. In de praktijk is de gratis versie niet toereikend genoeg voor uw Mac apparaat. Echter is de betaalde versie is het geld meer dan waard!

Zodra een scan wordt gestart, kunt u alles doen in de tussentijd. Zodra de aanbevolen taken worden uitgevoerd, zullen alle actieve programma’s echter worden afgesloten. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken, want alle programma’s worden aan het eind van de taken weer direct opnieuw opgestart, inclusief alle openstaande internet browsers en tabbladen.